Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Margitsziget 2.

2011.05.26. 13:36 - LILIOM

Címkék: margitsziget unokatesók

Május elején ismét a Margitszigeten jártunk, egy egész napos program keretében nagycsaláddal. Ott voltak Bende unokatestvérei, nagyszülei, Ádám testvérei. Gyönyörű idő volt, nyári meleg. Bemelegítésnek a nagyréten játszottak a gyerekek, majd átsétáltunk az állatkerthez - mi felnőttek, a gyerekek ugyanis rohantak, Bende biciklizett. Az állatkertben rengetegen voltak, Áron, Levente és bende lovagoltak, Csenge nézte a kacsákat, ebédeltünk. Majd a szökőkút felé sétáltunk, és a körülötte lévő árokban varangyosbékát láttunk. A játszótéren lazítottunk délután, a fiúk homokoztak, mászókáztak, Csenge is nagyon jól eljátszott, csúszdázott, lapátolt.

Délután fáradtan ugyan, de élményekkel telve indultunk haza.

Én másnap torokgyulladással keltem (fagyit is ettünk, igaz, én csak a maradékot), majd szép lassan az egész család lebetegedett, köhögtünk, fújtuk az orrunk egy hétig, Bende majdnem tüdőgyulladásig jutott ismét. Ádám pedig antibiotikumot kapott...

Tanulság: ne egyél májusban jeges fagylaltot.

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr902934057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása