Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Kiszabadultunk :)

2011.05.01. 18:43 - LILIOM

Címkék: tavasz játszótér

Végre itt a jó idő, mostanában sokat vagyunk különböző játszótereken. A lakótelepieket annyira nem szeretem, nagy a tömeg, árnyék nincs és nagy a por. Legtöbbször a Kós Károly térre megyünk, vagy a biciklipályás térre. A Kós Károly teret különféle módokon közelítjük meg. Bende általában futóbiciklivel jön, Csenge vagy a 3 kerekű babakocsiban, vagy a hátamon. Volt olyan is, hogy Csengét a hátamra véve görkoriztam, miközben Bende a 3 kerekű babakocsiban gurult előttem. Ez volt a legizgalmasabb :) Akik látták, hogy közeledünk feléjük, annyit mondtak: "De jó!", aztán mikor hátulról láttak: "De cuki!" (mármint Csenge a puttonyban)

Sok barátnőmnek van hasonló korú gyermeke, és sokan szültek mostanában, így a játszótereken általában találkozunk velük (volt, hogy ketten is ott voltak). A gyerekek jól összebarátkoznak. Bende legjobb barátnője Petra :)

Csenge nagyon szeret homokozni, a kavicsokat markolni-túrni, szeret hintázni, csúszdázni, és mászni. Kedvence egy kis házikó, amiből kifelé kukucskál. Bende mindig a homokozóval kezd, gödröket ás, ültet, szórja a homokot. Versenyt csúszdáznak Petrával. A kapaszkodós hintát még nem szerette meg sajnos, a beülősbe meg nem fér be (a Kóson).

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr932869791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása