Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Megújult gyerekszoba

2011.03.08. 22:38 - LILIOM

Címkék: lakásfelújítás

Rohammunkában elkészült a gyerekszoba és a hálószoba is. Felszedtük az átázott, felhullámosodott laminált padlót, feltéptük a vizes, büdös szőnyegpadlót, penészölőztünk, majd jöhetett az új laminált padló. Persze mindezt hatalmas pakolás, szobaürítés előzte meg. Majd a képeken látszik, a nappali mivé vált néhány napra. Nagyon kényelmetlen volt így élni. Persze a gyerekek ugyanúgy pakoltak, mászkáltak, láb alatt voltak kissé...

Ádám egy vésővel és egy kalapáccsal szétszedte a gyerekszobában a régi beépített szekrényt, aminek a helyére vettünk egy másikat, ami szebb is, jobb is. Mire elkészült a gyerekszoba, a hálót kellett kiüríteni, kiságy, nagyágy át, 8 zsák ruha, játékok és a többi bútor közé :)

Végül Bendus szobájába került még egy polcos szekrény is, amit eddig helyhiány miatt nem tudtunk összeállítani, és ma megérkezett az új ágya is. Ugyanis tervben van Csenge átköltöztetése a hálónkból Bendéhez. Így most van egy kicsi ágy a mienk mellett, és két másik ágy a gyerekszobában is.

Mindkét gyereknek nagyon tetszett az új ágy, egész délután ott hemperegtek, én meg frászt kaptam, Csenge mikor esik majd fejre onnan. Bátran sétálgatott a tetején hatalmas mosollyal az arcán!

 

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr72723384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AbiAdi 2011.03.09. 10:12:14

Hát nem vagytok semmik. Két kis (Mek)Mester! Gratulálok, szépek lettetek. A gyerekek már szerintem örülnek is a "kis" árvíznek. :)


süti beállítások módosítása