Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Pályaudvaron

2011.02.20. 09:51 - LILIOM

Címkék: vonat

Egyik délután kisétáltunk a Kőbánya-Kispesti gyönyörűséges pályaudvarra vonatokat csodálni. Elég hideg volt, Csenge bundazsákban nézelődött, majd elaludt. Bende nagyon élvezte az egészet, láttunk többféle mozdonyt, egy Desirot is (azóta emlegeti, és valamiért búvárvonatnak nevezi, mert gömbölyű az eleje), és egy nagyon hangos tehervonatot, ami átszáguldott az állomáson, nagy port kavarva.

Bende aztán elkezdte hangosan mondogatni, hogy milyen szomjas. Már épp indultam volna valamilyen automatát keresni, amikor egy nő odajött hozzánk és a táskájából egy 2 dl-es gyümölcslevet nyújtott át, hogy fogadjuk el, neki úgysem kell, és mindjárt jön amúgy is a  vonat. Elfogadtuk, nem akartuk mondani neki, hogy úgysem szállunk fel.

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr652674171

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása