Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Januári képek

2011.02.20. 09:46 - LILIOM

Címkék: képek testvérek

Elszaladt a január, és rengeteg kép gyűlt össze megint. A gyerkőcök egyre többet játszanak együtt. Bende nagyon ügyesen "ereszkedik le" Csengéhez, együtt mászkálnak négykézláb a földön, bemásznak az étkezőasztal alá, a fotel mögé, együtt ücsörögnek a kanapé háttámlájának a tetején. Csenge imád beülni kosarakba, dobozokba, Bende pedig tologatja egyik szobából a másikba. Csenge február elején elkezdett sétálni kapaszkodás nélkül. Először csak 5 lépést, aztán egyik este átsétált a gyerekszobából a nappaliba. Szinte nyújtott lábbal kisterpeszben billeg előre :)

A képekhez írtam szöveget is:

 

 

Mostanában együtt fürdenek a nagy kádban, nagyokat pancsolnak, és általában úgy ér véget az esemény, hogy Csenge megunja, hogy Bende fröcsköli és "véletlen" a fejére locsolja a vizet... Csenge egy fürdés alkalmával kb. fél liter vizet iszik, amilyen bögrét, kisfigurát, vödröt talál, azt rögtön felkapja, és már húzza is meg :) Csak azt hallani, hogy hangosan kortyol, aztán meg vigyorog.

Nagyon szeret babázni, a babáihoz elváltoztatott hangon beszél (jó magasan), eteti őket a kis cumisüveggel. Bendével együtt szoktak főzőcskézni, rotyogtatják a rezsót, pakolják az ennivalókat a lábasokba, Csenge kavargat buzgón.

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr912674163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása