Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Csengus 1 éves lett!!!

2011.02.20. 10:09 - LILIOM

Címkék: szülinap

Kislányunk első születésnapját ünnepeltük február 17-én csütörtökön. Együtt volt kis családunk, Ádám sem ment be dolgozni. A gyerekek már 2 napja betegek voltak, Bende lázas, Csengének az orra folyt és köhögött. Bendus nagyon kérdezgette, hogy ugye ő is kap a tortából, és vajon mit kap Csenge, majd segít neki kibontani a csomagot. Először a tortát vágtuk fel, egyévesnek való tejfölös-citromos keksztorta málnával és ribizlivel (ugye aprómagvasat 2 éves koráig nem ehet). Csenge két falatot evett a kekszből, aztán be is fejezte :)

Ajándékbontáshoz a gyerekek a fotelba kucorogtak, aztán izgatottan húzogatták elő a játékokat a zacskóból. Bende utólag kicsit csalódottan mondta, hogy legközelebb tépős csomagolópapír legyen. Csenge kapott egy tavaszi kiskalapot, egy fából készült kis húzogatható kacsacsaládot, egy berregő-dudáló-villogó autókormányt (Bendének ez jött be legjobban), és varrtam neki egy kis házikót, aminek az ablakai mögül a családtagok fényképe kukucskál.

Boldog születésnapot kislányunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr332674199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AbiAdi 2011.02.20. 23:29:30

Hogy rohan az idő!! Isten éltesse az 1 éves huncut kis Csengét! A házikós ötlet nagyon tetszett!


süti beállítások módosítása