Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Itt a tél, decemberi képek

2010.12.30. 20:54 - LILIOM

Címkék: tél szánkó

Szerencsére idén gyakran esik a hó, és néha meg is marad, így többször is szánkóztunk már a környéken. Nem könnyű megszervezni, hogy a két gyerek hogyan üljön a szánkón a vastag overálban, főleg, hogy Csenge általában elalszik útközben, Bende pedig kotorni szeretné kétoldalt a havat a bakancsával. A képeken az a megoldás látszik, mikor Bende hátrafelé ül, a karfán átdugva lábait, Csenge pedig előre néz, és a sálammal van rögzítve...

 

Aztán van az a megoldás is, amikor a karfát előrébb csavaroztuk, az ülés közepére, és elöl ült Csenge, Bende meg hátul, hátrafelé nézve. A két gyereket ilyen esetben ugyancsak sállal rögzítjük :)

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr692549199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AbiAdi 2011.01.01. 21:20:53

Hát ez nagyon ötletes megoldás! :-) Jól látom, hogy Csengu szőkül?

LILIOM 2011.01.01. 21:45:19

Hát, az a sötét haj, amivel született, már a múlté, most középbarna a haja, de nem lesz szőke belőle. Most dúsul a haja.


süti beállítások módosítása