Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Mikulás

2010.12.15. 23:08 - LILIOM

Címkék: mikulás

Idén Bende 3x is találkozott a jó öreg fehérszakállúval. Először a könyvtárba vittük el, ahol egy rövidke színdarabot követően érkezett meg a Mikulás. Sorban húzták elő a zsákból a krampuszok a csomagokat, és olvasták fel a gyerekek nevét. Bende, mikor szólították, bátran kimasírozott (nem is nézte, megyek-e vele), határozottan elvette a csomagot a Mikulástól, és nagyon izgult, mi lesz benne.

Aztán megérkezett hozzánk is a csomag az ablakpárkányra. Bende szépen lemosta a csizmáját alvás előtt. Máskor elég nehéz felkelteni délután, most csk annyit kellett suttogni, hogy "Itt járt a Mikulás".

Vasárnap a mise után is találkoztunk Miklós püspökkel, jó kis kampós botja volt. Bende egyáltalán nem félt tőle. Végül Ádám munkahelyén is részt vettünk egy ünnepségen, ahol Bende azért megjegyezte, hogy a vonat kimaradt a csomagból (ezt a Mikulásnak is szóvá tette, akim egígérte, hogy jövőre Thomas mozdonyt hoz majd. Bende erre: "Thomasom már van!"

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr122518678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása