Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Bende beszéd

2010.10.29. 18:32 - LILIOM

Címkék: beszéd

Tudálékosan az apjának: Ha azt mondom, hogy szúrós vizet kérek, akkor szúrós vizet adjál nekem!

Elkapta Csenge ujját, aki igyekezett azt kiszabadítani: Hiába rángatod, nem megy, mert jól elkaptam! Nagyon erősen fogom ám az ujjad, nem tudod elhúzni!

Ugyancsak a Csengének: Elkaptalak! Elkaptalak a ruhádnál fogva!

Állandó téma vonatozásnál, hogy Csenge odamászik, és szétszedi a pályát, vagy lerángatja róla a vonatokat. Mikor még nem nagyon tudott mászni, Bende mindig ezt mondta nekünk: Mama, rossz helyre tetted a Kiscsengucot! Mikor rájött, hogy mindegy, hová tesszük, úgyis odamászik, neki kezdett el magyarázni: Nem szabad szétszedni a pályát Kiscsenguc, mert kisiklik a vonat! És mióta rájött, hogy Csenge úgysem érti, csak közelről ráüvölt: NNNem szabaaaad!

Elkezdett mondani fejből egy kitalált mesét, amit így fejezett be: Nem tudom tovább mondani ezt a mesét, mert nem ismerem!

Néztük, ahogy gőzölög a sütőtök. Viccből mondtam neki: Te is tudsz gőzölögni! Erre kioktatott: Nem, mert én emberből vagyok! Felszállni sem tudok, csak a helikopter meg a repülő!

Ádám fürdeti épp. Meglocsolom a fejed! Nem! De húsvét van!

Fürdés közben Ádám viccelődött vele, hogy Bende áztatja a habtestét. Kicsivel később: Mit csinálsz? Áztatom a habtestemet!

Csengét is oktatgatja néha, pontosan tudja, mit szabad neki és mit nem. Ne edd meg a gyurmát, mert szemfulladást kapsz!

Odamegy a fiókhoz: Kicsit kinyitom, hogy kapjon levegőt!

Vécén ülve: Már jön is a pisi a kanyarban!

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr112408436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása