Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Bendus harmadik szülinapja

2010.10.18. 23:21 - LILIOM

Címkék: szülinap

Bendegúz három éves nagyfiú lett. Többé nem kisbaba már... Okos, bőbeszédű, elmélyülős, szerepjátékozó, olvasgatós, ragaszkodó és szobatiszta. Egyre jobban előtűnik a személyisége. Nagyon szeretjük őt.

Születésnapját több körben ünnepeltük ismét, volt sok-sok torta, tűzijáték, gyertya, bontogatás és játék. Péntekre vártuk keresztszüleit (Jeszenői család), már kedden számolgattuk, mennyit kell aludni. -Holnap jönnek a Beáék. De most!!!

Petrától kapott egy finom csokitortát egy piros marcipánból készült bajszos nohabbal a tetején. Nagyon tetszett neki, hogy ehető a vonat. Bátran meg is kóstolta. Gáborral kitartóan futkostak egyik szobából a másikba, Bende volt a kisvonat, aki mindig kisiklott, felborult, Gábor pedig a markoló vagy a mentőegység :)

Másnap itthon ünnepeltünk négyesben. Reggel Bende kibontotta a hatalmas csomagba rejtett futóbiciklit. Meg volt illetődve, mert erre aztán nem számított :) Együtt szerelték össze, kérdezgette mindenre, hogy micsoda (kormány, nyereg). Nagyon izgatott volt, rögtön ki is próbálta pizsamában. Csúszkált a talpa a földön, ahogy gurult vele egyik szobából a másikba :) Le is mentünk a játszótérre, felavattuk az új járgányt. Cipőben már elég jól leér a lába, és egész ügyesen hajtotta magát vele. Sokkal többet kell egyensúlyoznia, de gyorsabban gurul, mint egy kismotor. És nem akad meg minden döccenőben. A hintázás, csúszdázás, biciklizés után itthon elfújta a vonatos tortán a három gyertyát, és megkapta a két kis váltót is a favonatokhoz. Nagyon örült neki.

Délután Békásmegyerre autóztunk Pistiékhez. Nagymamáék, Beáék és Pistiék is ott voltak, meg Ági (az unokatesók betegek). Ettünk sok-sok tortát, Bende kapott két könyvet is (Findusz, Teszvesz város), egy diát (Piroska) és két hőn áhított mozdonyt (Emily, Dízel 10). Nagy volt az öröm, a földön fekve vonatozott... Csenge viszont nagyon nyűgös volt, senkinél nem maradt meg, csak nálam.

Vasárnap szüleimhez mentünk, ahol Bende már rutinosan fújta el a gyertyákat :) Kapott két mesefilmet és egy igazi világítós jelzőlámpát! Az új vízfestéket rögtön ki is próbálta, élvezettel festegetett vele.

 

Csengus pedig már nagylány, nemcsak mászik, hanem guggol is, és feláll mindenhol.

Jöjjenek a képek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr922382416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása