Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Csengus mászik és feláll

2010.10.08. 23:02 - LILIOM

Címkék: evés csenge mozgásfejlődés testvérek

Csengu nagyon belejött a mozgásba! Most már akár a konyhába is kimászik utánunk, megy és bebarangolja a lakást a kis csattogó tenyerein mászva :) Nagyon szereti a sámliból fabrikált tűzhelyet, csavargatja a gombokat rajta. Bemászik az asztal alá, és ma a tárolódoboz szélét fogva felállt, majd mikor a doboz odébbgurult, lépett utána 1-2-őt, mielőtt fejjel belebukott :) Kapaszkodva felguggol, sőt, fél kézzel kapaszkodva guggol a fürdőkádban és a másik kezével matat. Feláll a kiságyában, és az egyikkel elengedi a rácsot. nagyon büszke magára. Felül, és mostanában mászás után feltérdel, nem kapaszkodik semmibe! Beül a sarkai közé. Egyszóval nagyon mozgékony, ügyes, megtanult a hátáról hasra fordulni is :))

A hozzátáplálás kissé döcögős, de megyeget. A gyümölcsöket szereti (alma, körte, banán, sütőtök, barack), a tejpépet imádja (egy kis pohárkával iszik esténként), a zöldségeket ímmel-ámmal eszi csak. A spenótot nemes egyszerűséggel kiütötte a kezemből kanalanként. Nem hajlandó kitátani a száját, résnyire nyitogatja csak, akkor kell a kanalat villámgyorsan betolni a szájába. Ami bent van, azt már nem köpi ki.

Nem szeret az ágyában aludni, legjobban hozzámbújva szeret elaludni...

Nagyon kis akaratos, eléri, amit akar, kifejező, kommunikatív, ha valamit kiveszünk a kezéből, legalábbis így reagál:

 

Amit Bende csinál, az mindig hú, de izgalmas!

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr652357282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AbiAdi 2010.10.11. 14:15:02

Tündéri! Dettó mint nálunk, Abigél is tátott szájjal nézi mindig Adél ügyködését. :))) annyira édesek, hogy feltétel nélkül elfogadják a nagytesót.


süti beállítások módosítása