Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Csenge keresztelője

2010.09.27. 18:47 - LILIOM

Most már nem titok, hogy annak idején abban állapodtunk meg Ádámmal, hogy fiúgyermekeinket katolikusnak, lánygyermekeinket pedig reformátusnak kereszteljük. Mindkettőnknek nagyon fontos a személyes hite, melyet a saját egyházunkban élünk meg. Igyekszünk olyan rendszert kialakítani a vasárnapokban, hogy 2 hetente együtt megyünk el felváltva a katolikus és a református gyülekezetbe. A köztes hetekben Csenge jön velem, Bendegúz pedig Ádámmal.

Vasárnap megtörtént Csengus keresztelője. Nagyon megható volt átélni a rokonság, barátok körében, ahogy az egyház befogadja kislányunkat, és azt a szeretetet, ahogy Kálmán ezt közvetítette felé. Jó volt érezni, hogy sokan szeretnek minket, és a gyermekeinket. Csenge keresztszülei barátaink, Móni és Bence lettek. Immár kölcsönösen keresztszülei vagyunk egymás kislányainak. Csenge a keresztvízzel való megöntözés során csak meglepetten nézte Mónit, meg sem mukkant :)

A Csermely (melynek Mónival vezetői vagyunk) gyönyörű énekkel lepett meg minket. Utána a meghívottakkal együtt tortáztunk, és ünnepeltük Csengét. A gyerekek rohangáltak, Bende teljesen kimelegedett, és nagyon jól érezte magát. Ezúton is köszönjük a sok szép (és hasznos) ajándékot!

És jöjjenek a képek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr882327569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása