Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Bende beszéd

2010.09.24. 23:00 - LILIOM

Címkék: beszéd

Bende véletlen feldöntött egy pohár vizet. A poharat felemelve diadalittasan megszólal: Nem baj, így is maradt egy csepp!!!

Buzgón keni a száját az ajakírral: Bekenem magamnak a szájt. Mert viszket. Még kicsit bekenem.

Megkértem, hogy segítsen valamit összepakolni (erre a tőlem ellesett válasszal jött): Most nem tudok segíteni, csak fél kezem van! Máskor meg ezt mondta nagy komolyan: Most más dolgom van!

Ebédnél elmagyaráztam neki, hogy harapás után gyorsan csukja be a száját, és tartsa is úgy. Mikor megcsinálta, így kiáltott fel: Nézd már! Megtanultam enni! 

Mostanában sok mindenre mondja, hogy FÉLELMETES, ezt pl. az izgalmas szinonimájaként is használja.

Esténként néha odabújik hozzám, és így hízeleg: Jaj mama, úgy szejetlek!

Ráborul a földön mászó Csengére: Imádlak! És összevissza puszilja.

A Kós Károly téren épp hazafelé indulunk, mikor a kaputól visszafordul: Nem néztük meg a képtéjet! -A mit? Képtéjet! -Ádám jött rá, hogy a hirdetőtáblát hívja "térképnek". El is kocogott vagy 200 métert a tábláig, megnézte, majd visszakocogott hozzánk :)

A postán vagyunk, én a pultnál állok, Bende pedig a fal mellett ül a széken, és oldalirányba bámulva nézi a képernyőt, amin reklámokat vetítenek. Jó hangosan megszólal: Nem látom a tévét, néni!

A csúszda tetején ül, Ádám valamit mond neki, erre ő: Most lecsúszom, ne zavarj már! A következő körben meg ezt mondta neki: Ne zavarj már, mert beteg leszel!

Csengét rendszeresen KUSCSANGnak hívja :)) SAját névalkotása.

Gyakran mondja mostanában: Milyen arcot vág?

Csenge haját piszkálja: Most felkopaszítalak, így ni.

Kissé mérgesen rászólok, mikor a fogkrémet direkt lenyeli. -Rá van írva a tubusra, hogy nem szabad lenyelni. Erre kijavít: Nem szabad kiköpni!

Vonatozás közben Csenge megzavarja, és egy vagont lelkesen nyalogatni kezd. Mire Bende feddőn: Van neked elég játékod már! Majd hozzámfordul: Rossz helyre tetted a Kuscsengucot, mama! Mert így megfogja a vonatokat!

Játszani szoktunk evés közben, hogy jobban megjöjjön a kedve... Most ő talált ki egy játékot a búzadarával megszórt kenyérhéjra: Megeszem a tetveket. Az a kedvencem: a levéltetvek! (katicás ismeretterjesztő könyv nyomán)

Ül a számítógép előtt, és követel: PONTHUTOT NÉZ! -AZ micsoda? EGYSZER PONT HUT! (egyszervolt.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr932321420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása