Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Augusztusi történések /1.

2010.08.27. 22:38 - LILIOM

Címkék: csenge mozgásfejlődés

Nyaralás óta azért történt egy s más, már régen frissítettünk...

Csenge mozgásfejlődése beindult, bár kissé összevissza. A gurulást legnagyobb sajnálatunkra úgy tűnik, átlépi. Nagyon jól érzi magát hason, minek forduljon a hátára... Ha a hasára tesszük, már ugrik is négykézlábba, és vadul rugózgat előre-hátra. Ma kezdte, hogy a térdeit is kiinyújtogatja, és hidat is csinál. Kúszik hátrafelé valami furcsa izgő-mozgó koreográfiával, térdelésekkel tarkítva. Forog hason, mint a pörgettyű. Mindent megkóstol, és közben, ha véletlen a hátára fordul, keserves sírásban tör ki. Ülni is szépen tud, és ülésből térdelésbe fordul.

Bendét imádja, ragyogó szemmel nézi mindig, kacag rá, nyalogatja az arcát (már megint kaptam puszit a kiscsengustól!)

A héten barackos-almát kapott, és végre elkezdte nyitogatni etetés közben a kis száját :)

 

 

Bende mostanában kis tornamutatványokat eszel ki, és mindig szól nekem: ezt nézd, mama! Nézd, mit csinálok! Nem tudom, hogy jutott eszébe, de nagyon aranyos :) Fekvőtámaszozik, hidat csinál, felemeli a lábait a levegőbe a fotelben feküdve...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr802253255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása