Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Csenge ma 5 hónapos!!!

2010.07.17. 08:30 - LILIOM

Címkék: csenge mozgásfejlődés testvérek napirend mérlegen

Szalad az idő, Csengus már 5 hónapos. Nagyon mosolygós (főleg ébredések után), kezdeményező, érdeklődő kisbaba, Bendegúzt imádja, mindig lesi, mit csinál, kacag rajta. Ez Bendének is jólesik, értékeli a mosolyokat, oda szokott menni a húgához, és puszilgatja, nyálazzák egymást, a szájába is dugdosott már ezt-azt (kezét, saját cumiját, kis almadarabot...)

Csenge még nem fordul a hasáról a hátára (lehet, hogy a nagyobb terpeszű pelus miatt??), viszont a hátáról már néhányszor hasrafodult, hasról és hátról is az oldalára tud hemperedni, hason nyúl a játékokért, lábujját bekapja, kezével-lábával játszik, cumiját az ujjai közt forgatja, és beszél hozzá, nyelvét kidugva berreg, nyálbuborékot fúj, és háton fekve fejét felemeli, hasizmozik, állandóan fel akar ülni.

Kb. 7000 gr most. A feje teteje szinte teljesen megkopaszodott, miután koszmotlanítottam egyszer.

Éjszaka még eszik kb. 2x. Reggel 8-9-ig alszik, aztán délelőtt 1 rövidet szundikál, majd ebéd után kötelességtudóan lefekszik a bátyjával együtt, és 1,5-3 órát szunyókál :) Ennek roppant mód örülök. Délután már nyűgösebb kicsit, még lehetőség szerint alszik egyet, és esti ordítással zárjuk a napot a fél 11-es elalvás előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr112156846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása