Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Hétvége

2010.07.03. 21:46 - LILIOM

Címkék: margitsziget állatkert nyár kisbarátok anyacsinálta

Pénteken nálunk járt Móni, Bence és Petra. Keresztlányunk 2. születésnapját ünnepeltük. Ajándékáról a lillakreativ.blogspot.com oldalon láthattok egy bejegyzést képekkel (filc gyümölcsök címen). Pizzáztunk, ettünk tortát, dinnyét, szappanbuborékot fújtunk és jól éreztük magunkat.

 

Szombaton pedig Borival, Petyával, Misivel és Klárival szigeteltünk. Az állatkertben indult a nap. Bende volt az első látogató. Ismét felült a pónira, nézte a kacsákat, és amikor közel jött a páva, befogta a fülét, mert attól tartott, rikoltozni fog :) Láttunk mókust is, ahogy ugrándoz a fűben. Aztán egy eldugott kis játszótérre sétáltunk át, ahol a gyerekek homokoztak, hintáztak, labdáztak, szappanbuborékot kergettek, krétával rajzoltunk, Bende evett kukoricát, mi meg pizzát :) Aztán elküldtem őket a csaphoz, hogy mossák ki a kis fémtálat... na, ebből lett egy másfél órás locs-pocs, megtanulták az érzékelővel beindítani a vízsugarat, megtöltötték a kis tálaikat, majd kilöttyintették a vizet és nagyokat nevettek. Édesek voltak. Közben megetek minket a szúnyogok, és kissé leizzadtunk az 50 fok melegben. A szigetről kifelé megcsodáltuk a zenélő szökőkutat. A focimeccset már Boriéknál néztük, Csenge és Klári a járókában gügyögtek, a fiúk meg vonatoztak. Bende hazafelé a metrón elaludt :)

Nagyon jó kis nap volt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr782127793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása