Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Lilla 29 éves

2010.06.20. 17:25 - LILIOM

Címkék: nyár békás testvérek mei tai

Hétvégén szombaton Békásmegyeren jártunk, ahol a család apraja-nagyja együtt költötte el a már szokásos több-fogásos mennyei ebédet, a hosszú asztal körül helyet foglalva, beszélgetve. Oki bácsi is megtisztelt bennünket jelenlétével. Bende szokás szerint vonatozott, egy kicsit Bencével, majd Leventével is.

 

Vasárnap szüleimnél ebédeltünk, Ádám pedig délelőtt a kis Klári keresztelőjén volt. Isten áldjon Klárika!

 

A nyár azóta is kissé meg van zavarodva, hol viharos az idő, hol hőség van, de legtöbbször eső. Bende belépett egy újabb dackorszakba, sokszor elhangzik a NEM, és Csenge tűrőképességét is próbálgatja (kiveszi a kezéből a játékot, kicsit rátenyerel...) Másik végletként pedig simogatja, puszilgatja, az állát Csenge pocakjára teszi - ilyenkor Csenge kacag, vagy fölé hajol, és megengedi, hogy Csenge bekapja az orrát :)

 

 

Tegnap Óbudán jártunk Petráéknál, Bende nagy boldogságára. Ott is hagytuk kicsit délután, amíg ellátogattunk az "Ez az a nap" rendezvényre. Finom pizzát evett, majd jót aludt Beáék ágyában :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr842095959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása