Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Csenge akcióban

2010.05.30. 12:58 - LILIOM

Címkék: csenge mérlegen

Csenge már 3 hónapos is elmúlt. 6100 gr körül jár, szép husis már a combja. Nagyon sokat gőgicsél, mosolyog, nézegeti a kezét, és már 1-2 percig megfog kisebb csörgőket. A kezét is nyalogatja, eszi, beszél hozzá...

Ezen a héten többször is előfordult, hogy szoptatás közben addig matatott a saját arcán, hogy vagy a fülét vagy a haját sikerült szoros marokra fognia. Persze az elengedés nem ment. Úgy tépte a kis üstökét, hogy csodálkoztam, miért nem kezd el sírni.

Hason szépen nézelődik egy ideig alkar támaszban, de azért még el-elfárad. Bendét nagyon izgalmasnak találja, őt szokta bámulni. Saját tükörképéért pedig rajong, minket le se toj, hiába vigyorgunk neki a tükörbe, csak azt a kis sötét hajú babát nézi és mosolyog rá, gügyörészget neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr572042035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása