Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Ágyfoglaló egy 30 és egy 2 hónapossal :)

2010.04.16. 17:21 - LILIOM

Címkék: testvérek

Szerdánként abraka-babra bábműhelybe fogunk járni Bendével és Csengével. "Békamegyeri" nagymamával mentünk, az első alkalom nagyon jól sikerült. 6 vele egykorú gyermek volt még ott, és a gőzmozdonyos (!) díszlet már jót sejtetett :))

Kis rongyszőnyegeken üldögéltek a gyerekek, ezekkel a repülőszőnyegekkel szálltak meseországba. Az interaktív előadás fergeteges volt, Bende tátott szájjal nézte, megsimogathatta a pulikutyát, beindult a mozdony is, jártunk a piacon (Én elmentem a vásárba). A végén kézműveskedés keretében mozdonyt festettünk. Bende nagyon élvezte az egészet, és hamar feloldódott, végre gyerekközösségben lesz. Mikor megkérdezte Eszter, hogy mit eszik a mozdony, senki sem szólt, csak Bende jó hangosan: - szenet! És mit iszik? - vizet!

Hihetetlen, hogy pont a vonatos történetbe csöppentünk bele :)

 

 

Bende ma 30 hónapos, azaz 2,5 éves!!!

Az előbb is olyat mondott, hogy szakadtunk a röhögéstől... Vannak olyan szóösszetételek, amik egyszuszra kicsusszannak a száján: mama-papa-kiscsenge és rögtön utána: sál-sapka-cumi :))

 

Csenge pedig holnap lesz 2 hónapos!!!

Nagyon érdeklődő, figyelget, követ minket a szemével, rengeteget mosolyog, sőt, tátott szájjal kacag, néha már rápillant a kis kezecskéjére, és bokszoló tartásban próbálja irányítgatni a karjait...

Este 11 körül eszik utoljára, utána fél 5-kor. Reggel 8-kor én ébresztem mindkét mélyen alvó gyermeket :)

A hasfájás mintha enyhülne... egyedül Ádám hátára szokott hatalmasakat bukni :))

 

Ma leszedtem a pelenkázót Csenge ágyáról (mindig a kanapén pelenkáztam). Így Bende is befért hozzá egy kis hancúrozásra. Képek a vetítés keretében!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr401927303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása