Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Itt a tavasz végre!

2010.03.21. 19:04 - LILIOM

Címkék: motor játszótér

Szombaton Ádámot hagytuk tanulni (szakvizsga), és egész nap a nagyszülőknél voltunk a gyerekekkel. Bende jókat játszott, kint ültünk a kertben a napon, süttettük magunkat. Csenge hatalmasakat aludt a jó levegőn a babakocsiban.

Végre beköszöntött a tavasz.

Vasárnap Ádám és Bende elmotoroztak misére, addig én Csengével ücsörögtem itthon (kendőben aludt) és levest főztünk. Aztán megjöttek a fiúk, és én elmehettem ismét istentiszteletre. Csenge addig itthon üvöltött Ádám vállán :)

Második gyereknél kicsit lazább már az ember.

Délután sétáltunk egy hatalmasat, Bende rengeteget motorozott, sokkal többet bír már, mint ősszel. Kimentünk a dimbes-dombos játszótérre, ahol egy mini-crosspályát alakítottak ki nemrég. Kisfiunk félórán át száguldozott körbe-körbe a többiekkel, Ádám szaladt mellette (kell a testmozgás). Bende jól kipirult, élvezte nagyon. Majd csúszdázott is, meredek létrán mászott fel lelkesen.

Elhatároztam, hogy holnap is kiviszem őket ide...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr991857311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása