Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

1 hónapos kontroll

2010.03.17. 17:26 - LILIOM

Címkék: beszéd napirend mérlegen

Ma eddig mintanapot tudhatunk magunk mögött. Pedig kicsit izgultam, mert mára nem volt segítségem itthon. Ezúton is köszönöm a lelkes nagyszülőknek a sok segítséget (hogy alváshoz juttatnak egyik vagy másik gyermek lefoglalásával)...

Csenge éjjel 1x evett, vissza is aludt (most már sötétben etetem és köztünk alszik utána általában), reggel 7-kor pedig olyan szépen sütött a nap, hogy fel is keltünk (készülvén az óraátállításra).

Bendét fél 8-kor keltettem, olyan mélyen aludt...

Délelőtti program a doktor bácsi meglátogatása volt, mivel Csenge 1 hónapos lett. Kicsit korán érkeztünk, Bende türelmesen várt (énekelgetett a váróban, és számolgatta a lepkéket a falon). A védőnénik megcsodálták Csengét, aki egy mosollyal jutalmazta őket.

Bende aztán kicsit vonakodott bejönni velem (nagymama is velünk volt), megismerte a helyet, ahol a szurikat kapta. De a doktorbácsi már ismerős volt és végül odaállt ő is mellém, nézte, ahogy Csengét megvizsgálják (és nagy örömére Csenge is lepisilte az asztalt - ahogy ő kiskorában).

Mérték is a kisasszonyt: 4240 gr    (Tehát 2 nap alatt 120 gr-ot hízott!!!)

                                  37 cm a fejkörfogata

                                   54 cm hosszú

Hazaérve megetettem a gyerekeket, majd szinte egyszerre aludtak el (Csenge a kendőben) 1 körül. AZtán 5 perccel később én is... Nagyon jól kezdtük a délutánt :)

Csenge most is alszik (du. 4), kicsit felveszem mindig, mikor sír, aztán leteszem. Így most a szoptatóspárnán durmol, miután negyed órán át félig nyitott szemmel nézelődött onnan.

 

 

Bende megint mondott édes dolgokat. Vízfestékkel szeretett volna festeni. Kiosztott, miket hozzak neki: ELŐSZ VÍZ KELL, UTÁN ECSET.

És mikor a kék festék is feketén festett: FURCSÁN SZÍNEZ.

Nézegettük a kedvenc könyvét, ami a talajlakó bogarakat, állatokat ismerteti. Két ászkarák is szerepel az egyik oldalon. Az egyik a levél alól bújik ki, a másik már kint van. Ezt mondta:

EGYIK KUKK, MÁSIK KIBÚJT.

És kicsúszott az is a száján, hogy TAPLÓGOMBA

Alakul az a szókincs :)

 

Ébredés utáni képek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr261847535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása