Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Ügyes-okos Bende

2010.03.14. 21:02 - LILIOM

Címkék: beszéd

Hát, ez a blog kissé elfogult, hiába, a saját gyermekeinkről szól. Bende nagyon szépen viseli a tesó érkezését, egyelőre nem voltak féltékenységi rohamai, érzi, hogy nagyon szeretjük, sőt most, hogy ennyire beindult a beszéde, rengeteget dicsérjük és nevetünk a "poénjain", ezt nagyon élvezi. SZinte hetente újít a beszédén, ezen a héten a mondatalkotás és ragozás van soron.

Ádám mondja:

- Túrós lettél

Bende:

- TÚRÓS LETTEM.

 

"Tegnap este megkérdeztem tőle, hogy mit szeretne, hová tegyük kis Csengét. Erre azt mondja:

POLCRA!   És a játékos polcára mutat. Így folytatja: NÉZ  És kuncog... Kis Csenge majd a polcról néz minket :) Mondom, hogy ott sírni fog, mert hiányzik neki a mamája. Megkérdem: Ki a kiscsenge mamája? Erre Ő: PAPA!"

 

Ma délelőtt istentiszteletre is eljutottam végre. Ádám itthon maradt Bendével és Csengével, akit indulás előtt még megtömtem :) 2 órát voltam távol, remek volt végre kimozdulni, és a lelkemnek is jót tett.

Délután pedig a nagyszülők vigyáztak Csengére (akit ebben a szélben nem mertünk kivinni - kicsit tüsszög), míg mi Bendével elszaladtunk vásárolni. Vettünk neki egy vadiúj nyári szandált, amit szófogadóan felpróbált az üzletben, és sétált benne, meg lábujjhegyre állt, amit kértem épp...

Még itthon kapott a zsebébe két db százast, hogy majd bedobhatja a katonai helikopterbe, amivel repülni szokott az Europarkban. Mikor odaértünk végre az áhított járműhöz, egy kisfiú papája mondta, hogy nem működik a gép. Bende teljes lelki nyugalommal megértette, hogy a "hehi" elromlott, nem dobhatja be a pénzt (amire nagyon készült), és nem fog repülni vele. Nagyon szerettük abban a pillanatban az érettségéért, és hogy nem rendezett hiszti-jelenetet.

Aztán a boltban a szeme láttára pakoltuk tele a kocsit csokikkal, tojásokkal, és akkor sem hisztizett, hogy nem foghatja és kóstolhatja meg őket, mondtuk, hogy kap egy túró rudit a végén, ha mindent kifizettünk. A csoki-mézesmadzag pedig érintetlenül maradt...

Mikor hazaértünk, az ajtó előtt kérdeztük tőle, hogy szerinte Csenge vajon alszik-e vagy üvölt. Erre azt mondta:

KIS CSENGE ALSZIK NAGYPAPA VÁLLÁN

 

Sivatagi Show nézése közben becézgette a struccot:

STRUCCI

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr771839758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása