Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Első séta

2010.03.02. 21:34 - LILIOM

Címkék: tavasz képek séta babakocsi újszülöttkor mérlegen

Először a tegnapi napról:

Csengét és Bendét hátrahagyva elmentünk tegnap este az OBIba. Csenge estefelé békésen alszik a fotelban a szoptatóspárnán fekve, így itt mertük hagyni. Nagyon jó volt végre kimozdulni, mikor visszajöttünk, Csenge ugyanott feküdt :)

Éjszaka aztán utolért minket Csenge bosszúja :)))))) 11-től hajnali 5-ig szenvedett a hasával... 11-kor evett, utána csikart a pocija, Ádám hasán aludt el végre. 2-kor megint evett, ugyanaz a menetrend, majd 5-kor az evés után végre elaludt mellettem, és be tudtuk tenni az ágyába... Szegény Ádám nem sokat aludt (én sem).

 

Csenge súlya 3615 gr volt ma. Szépen eszeget, nagyon ügyes volt már a kezdetektől (Bendével nehezebben indultak a dolgok).

Ma felavattuk az új mózeskosaras babakocsit és a testvérfellépőt. A kocsi szuper, könnyű tolni, jó a rugózása, Csenge kényelmesen fekszik benne. Bendének is tetszett a testvérfellépő (Csenge volt a gőzmozdony, Bende pedig az utánfutó kisvagon). Várta a zökkenőket...

Nagyot sétáltunk, szép, enyhén tavaszias idő volt. Csenge is jót aludt, mire hazaértünk, pont megéhezett. Mindkét gyerek nagyot aludt ebéd után (én is), majd délután ismét sétáltunk egyet.

Olyan jó volt végre kimozdulni, a szülés óta most voltam lent először az utcán, előtte pedig több héten át alig mozdultam ki a lakásból. Bende is elszokott a kinti sétától, sok időt töltöttünk a szobában az utóbbi időben (viszont nagyon jól leköti magát a játékaival bent is). Tavasztól minden délelőtt lemegyünk majd a játszótérre, már alig várom.

És jöjjenek a képek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr251804157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása