Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

3 nehéz nap

2010.02.28. 10:04 - LILIOM

Címkék: betegség hascsikarás

Bende 3 napig elég ramatyul volt, köhögött, nyűgös volt, nem kapott levegőt... Volt, hogy Csenge sem aludt egész délelőtt, vagy egész éjszaka (hasfájás). Ádám képzésen vett részt, ránk rokonok vigyáztak addig.

Ma reggel már vidáman ébredt Bende, a pipával (hörgtágító) sem kellett már közelharcot vívni, belekakilt a vécébe, és az étvágya is jobb :)

Csenge viszont éjféltől reggel 6-ig nyűglődött, szinte nem is aludtunk, sehogy sem volt jó neki... Most bezzeg csöndben nézelődik... Nem tudom, mit kezdjünk az éjszakai etetésével, előfordult már, hogy 6 órát is kihagyott, ma 3 óránként kelt. Az a gond, hogy sok levegőt nyel, és most éjjel is, mire megnyugodott végre a hasa és elaludt, már kelt is fel enni... lehet, hogy az is gond volt, hogy elfelejtettem az Espumisant beadni neki. Persze, még csak másfél hetes, lehet, hogy javul majd a helyzet. Annyira nem pánikolunk, mint Bendénél, de azért érezzük a nemalvás hatásait.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr871796440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása