Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Itthon Csengével

2010.02.22. 10:32 - LILIOM

Címkék: képek csenge

Csenge nagyon jó baba napközben. Eszik, alszik, nézelődik, musszog.

Éjjel sajnos sokat csikar a pocakja, mert habzsol a drága... Tömi magába a tejecskét irtózatos tempóban, aztán az ágyban fekvés persze nem túl kényelmes már. Ezért legalább 2-3 órát Ádám mellkasán szokott aludni (eddig 2 éjjel) betakarva. Így kissé gyűröttek vagyunk, de napközben nagy a nyugalom.

Megtörtént az első fürdetés is, Bende izgatottan ácsorgott a kád mellett a kis sámliján, segíteni akart ő is. Levetkőztettük Csengét, de csak második körben sikerült lemosdatni, mert ügyesen "megcélozta a kádat" :) Bende kicsit megrökönyödve nézte az akciót, aztán meg Csenge hangos reakcióját, mikor a kicserélt vízben mégis lefürdettük... nem mert még hozzányúlni ehhez az ordító csomaghoz, de kiváncsian nézte a mosdatást.

10 perccel később a már bebugyolált kishúgának megfésülte a haját :)

És kimondta ezt is: KIS CSENGE

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr961780308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dorchy 2010.02.22. 13:05:56

Gyönyörű a kicsi lány, szívből gratulálok hozzá!
puszi, és jó egészséget kívánok mindenkinek!
dóri


süti beállítások módosítása