Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Szenteste

2009.12.27. 13:57 - LILIOM

Címkék: képek karácsony

Délelőtt Bende a nagyszülőkhöz lett áttoloncolva, mi meg főztünk, fát állítottunk... Idén sikerült jó karácsonyfatalpat venni, Ádám a fát negyed óra alatt bele is állította. Ebéd után (pulykahús juhtúróval, szalonnával, sajttal lerakva szalonnás-krumplis nokedlivel) el is aludt Bende, mi meg feldíszítettük a fát. Gyönyörű lett, és most tud érvényesülni a nagy nappaliban :)

Mikor felébredt a kis gézengúz, a máskor 10 perces ágyban heverészés helyett rögtön felpattant, amikor meghallotta, hogy megjött a Jézuska. Mikor beléptünk az elsötétített szobába, elakadt a lélegzete is, és tátott szájjal nézte a csillagszórós, világító karácsonyfát. Mivel ez az első "igazi" nagyfiús karácsonya, még nem rontott rá az ajándékokra rögtön (a vonatpálya le is volt takarva), így tudtunk énekelni is gyertyák fényénél. Majd jött az izgalmas bontogatás. Mikor felemeltük a leplet a favonatokról, rögtön letérdelt melléjük, és fél órán át se látott, se hallott (Va-va)... nagyon örült...

Majd kicsit később kibontottuk sorban a többi dobozt is, élvezte, hogy tépkedheti le róluk a papírt. Persze minden csomag előtt megjegyezte, hogy biztos HEHI van benne :)

Kapott egy színkirakó játékot,amit azóta minden nap kér is, egy állatmama-állatkölyök összerakót (ez is nagy kedvenc lett - csak a hiénát hiányolja belőle), egy szép 4 db-os állatos puzzle-t, meg egy járműves dominót.

Nagyon boldog volt, sokat játszottunk, csak későn került az ágyba, nem lehetett a vonat mellől elvonszolni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr301626068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása