Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Karácsony másnapja

2009.12.27. 14:05 - LILIOM

Címkék: képek karácsony

Esőre ébredtünk, de vidáman vágtunk neki az autóútnak Békásra. Összegyűlt a család, és a fa körül állva meghallgattuk a betlehemi történetet, énekeltünk valamint Áron és Levente elmondtak egy verset is. Majd itt is kibontottuk az ajándékokat. Kissé sok csomag érkezett egyszerre, de megküzdöttünk velük :)

Bende kapott két babát is (készülünk Csengére), lehet őket etetni, itatni, hintőporozni, bilire ültetni, és beszélnek, csuklanak, nevetgélnek. Bendének nagyon tetszett a dolog, és igazán gondosan etette őket a kiskanállal.

Előkerült még a csomagokból a kedvenc forgatós könyv kisnyuszis része, egy mesebeli puzzle, a Sivatagi Show dvd, leporelló, a favonathoz egy vadiúj mozdony szeneskocsival és egy sínfordító.

Lilla egy terítót és egy könyvet kapott ajándékba, Ádám egy snapszos készletet. Ágiék egy mézeskalács házikó mellett/alatt hűtőmágnest és kártyanaptárt adtak nekünk.

Derekasan beebédeltünk, Bende két tányér húslevest is megevett, gyönyörűen egyedül.

Majd kissé későn, de sikerült aludnia is. Délután még sokat játszottunk, vonatozott nagypapával, helikoptereket néztek a számítógépen (meg Kockásfülű nyulat). Küzben szakadni kezdett az eső, még villámlott is!

A múlt héten a havazás miatt nem jutottunk el Bencéhez, hogy felköszöntsük 1. születésnapján, így ezt is pótoltuk.

Estefelé fáradtan indultunk haza, itthon ismét játék-játék-játék, majd alvás...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr421626086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása