Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Karácsony harmadnapja

2009.12.27. 14:14 - LILIOM

Címkék: képek karácsony

Reggel ragyogó tiszta napsütéses időre ébredtünk. Átsétáltunk a kispesti nagyszülőkhöz. Itt is megcsodáltuk a karácsonyfát, majd bontogattuk Bendével az ajándékokat. Az új kalapácsos játéknak rögtön nekilátott :) Kapott három kedves bibliai képeskönyvet, egy szép mellénykét tavaszra, és egy gyönyörű nyomdakészletet, sok-sok közlekedési eszközzel (helikopter). Ezt ki is próbáltuk, elmélyülten dolgozott :))

Mi is ismerkedtünk az ajándékainkkal (Ádám a kisrádióval, én a telefonnal).

Ebéd után mi Bendével lefeküdtünk, a délután ismét játékkal telt, megjött Kristóf is, Bende nagyon örült neki, a nyakán lógott, szólongatta, hogy Kris-Kris!

Estefelé átmentünk dédipapához is, aki nagyon boldog volt, hogy láthatja dédunokáját. Bende ismét szétpakolta a kincses dobozt, és később itthon megjegyezte, hogy a dédinek fáj a lába. Itthon még megnéztük a Sivatagi Show kedvenc részeit: Stu (strucc), Túú (tűz - egy fészek kigyullad), Ge (gepárd üldözi a kismalacot), hiéna...

És Bende legnagyobb ajándékával este fél 10-kor ajándékozott meg, szólt ugyanis, hogy bilire szeretne ülni, és sikerült is neki a produkció :) Nagyon büszkék voltunk rá :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr291626100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása