Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Adventi vásár

2009.12.11. 23:32 - LILIOM

Címkék: vásár tél pocak helikopter

Ma ellátogattunk a Vörösmarty-térre, Bende a hátihordóban csücsült. Kezdettől mondogatta, hogy "HEHI-HEHI", keressünk helikoptereket, mert egy vásár mi mástól lehet érdekes... Találtunk egy komoly megmunkált natúr fa darabot 3200 forintért, aminek még a propellere is pörgött, de azért ennyi pénzt sajnáltunk volna érte, így a síró Bendét odébbvonszoltuk. Egy jó kis töki pompossal vigasztalódott, kapott forró teát is, közben pedig kinyílt az adventi naptár újabb ablaka... Majd a negyedik fajáték árusnál végre megpillantottuk azt a fajta fa helikoptert, amit nyár óta keresünk égen-földön, ugyanis a Mesterségek Ünnepén Bende már kapott egy ilyet, de még aznap leesett róla a gumi, így nem forgott a propellere rendesen. Ráadásul a költözésnél el is veszett ez a darab... Így megvettük az áhított helikoptert, ha tolja a földön, forog a rotorja. Nagy volt az öröm, berregett, reptette hazaáig.

Így a helikopterek száma 5-re növekedett. AZ adventi kalendáriumában lesz még egy mini példány, és Csenge is hoz majd a kórházba egy hiper-szuper elemes-szirénázós, világítós-forgós darabot...

Azt hiszem lassan átváltunk a favonatra...

 

Helikopter ORGIA:


 

Az új példány:

 

Esti mese (Bende 8 mesekönyvet választott ki mára):

 

És néhány romantikus pocakos kép :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr161591625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása