Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Betegségek

2009.12.02. 13:11 - LILIOM

Címkék: betegség láz

Ádám túlvan egy antibiotikumos hosszú-hétvégén, köhögős-lázas nyavalyát kapott el valahol. Bende pedig 2 napig volt elég beteg. Orrfolyással kezdődött, majd hétfőn elkezdett csúnyán köhögni, és nehezen kapott levegőt. Eléggé megijedtem, bementünk a dokihoz, majd este is meglátogattuk otthonában, miután fél 10 körül lementünk vele a hidegben sétálni, hátha javul a helyzet, de Bende sajnos annyira üvölt, mikor vele találkozunk, hogy lehetetlenség meghallgatni a tüdejét :(

Hétfőről keddre virradó éjszaka nyitott ablaknál "aludtak" ők ketten, Bende hol Ádám ölében (sapkában pulóverben, vastag zokniban betakarva), hol az ágyában 3 párnán, Ádám a fotelban bóbiskolva, közben vizes törülközőket párologtattunk. Nekem a fejem fájt, így aztán kb. hajnali 3-4-ig nem aludt egyikőnk sem, csak Bende szunnyadt el 1-2 köhögőroham között.

Aztán másnapra jobb lett a helyzet, este kapott egy BABY Inhalátort, és szalbutamolt lélegez be ennek segítségével (hörgőtágító). Szinte már nem is köhög, és nagyon jó kedve van. Tetszik neki a szipka, izgultunk ám, hogy így legyen, mert nem kétfilléres dolog volt. Mondtuk, hogy csináljon úgy, mintha lufit fújna, és akkor emelkedik a kis kémény (szelep). Aranyos.

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr91568663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása