Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Hőség

2009.07.16. 22:26 - LILIOM

Címkék: alvás nyár

Beköszöntött a nyár, illetve a hőség. Ez keleti fekvésű panelban igencsak kellemetlen, lévén, hogy nincs redőnyünk, se klímánk. A délelőtt még eltelik valahogy a játszótéren (bár ott most a szúnyogok vadásznak ránk rajokban), a délutáni alvás még elmegy, de estig ki kell valahogy bírni, és szegény Bendének ma nehezen megy az elalvás is.

Mikor feljövünk a játszótérről, gyakran hűtjük le magunkat közös pancsikolással a kádban. Jó hűvös vízzle zuhanyozunk, illetve Bende zuhanyoztat engem és magát is :) Nagyon élvezi! Ma középre tettünk egy fél hideg dinnyét, és kanállal ettük (a kádban), annyit habzsolt belőle, azt hittem, megeszi az egészet :))

Alvás alatt ventillátort kap, éjszakára pedig kinyitjuk az ablakát egész hajnalig.

Most este annyira meleg van, 9 körül letettem aludni, és 10-kor valami kaparászást hallottam. Bementem hozzá: hát, ott ült az ágyában a vaksötétben, és a macijával játszott szegény! Ivott hideg vizet, aztán lefeküdt...

Mostanában reggel fél órákat eljátszik az ágyában, mielőtt kikéredzkedne. Rakosgatja a plüssállatait (3 medve, 4 cica, 1 oroszlán), paskolgatja a hasukat, felülteti őket :) Meglestem egyszer reggel, nagyon komikus volt :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr351250347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katidédi 2009.07.31. 18:24:53

Nem lehet könnyű Bendegúz apukájának lenni !
A következőnek is kell egy kis erőt hagyni !

A KÖVETKZŐ ÉLELMI ADAG MÁR ITT VÁR ÁMÓPAPA !


süti beállítások módosítása