Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Motorozás

2009.06.25. 22:00 - LILIOM

Címkék: motor

Bende bő 8 hónapja megkapta élete első motorját. Eddig csak tologatni szerette (vagy még azt sem), de ráülni, azt nem! Aztán mostanában néha ráültettük, és egyet-egyet lökött rajta, de továbbra is inkább tologatta. Aztán miután többször is megcsodálta más gyerekek milyen ügyesen hajtják, őt is elkezdte érdekelni. Aztán néhány napja szívesen próbálkozik.

Ma a délutáni séta alkalmával már épp hazaértünk volna, mikor elkérte a motorját (amit addig a babakocsi csomagtartójában pihentettünk), és lelkes motorozásba kezdett. Megtört a jég. Sikerült egy enyhe lejtőn legurulnia, és nagyon élvezte. Kezd belejönni a kormányzásba is, nem megy mindig következetesen a falnak és az oszlopoknak. Ülve gyalogol rajta és szépen halad. Még nem tudja (szerencsére) páros lábbal hajtani. Ádámnak még fél órát lent kellett vele maradnia, amit Bende nagyon élvezett. Bejárta a környéket, elmentek a boltig, át az árkádok alatt, oda-vissza.

Lehet, hogy mégis motoros gyerek lesz?

 

Itt a kedvenc fűnyíróval:

 

Itt pedig a motoron:

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr541208747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása