Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Ó. Napja, körhinta

2009.05.04. 21:56 - LILIOM

Címkék: tavasz képek beszéd hinta

Hétvégén nagyon jó programokban volt részünk. Bende gyógyulgat, már nagyon jól van, csak néha köhög. Egyre többször rá lehet venni őt, hogy próbálkozzon szavak kimondásával.

Óbuda Nap volt, délelőtt és délután is kint jártunk. Csuda sok mindent láttunk!

Itt igyekszem apával a Fő térre:

Volt kíntornás bácsi (Bende tátott szájjal bámulta), ettünk medvehagymás jérceragut laskagombával, Bende falta!!! Gólyalábasok is voltak, meg kukucskáló fal, ahol fényképeszkedni lehetett.

Nem értem, minek ez a kukucsolás, mikor ott kint valami nagyon érdekes dolgot láttam, ott!!!

De a nagy kedvenc a körhinta lett, Bende legalább 6x beleült, és alig lehetett belőle kirángatni. Egy házaspár tekerte a fakereket középen, és már repültek is a kis rongyszőnyeges kosarak benne a gyerekekkel. Bende úgy trónolt ott, mint egy kis basa, rettentően élvezte :) És néha odamordult nekünk, hogy ne idétlenkedjünk már ott a szélén, nem kell minden körnél kukucsolni meg bazsalyogni :))

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr391103182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása