Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Séta kézenfogva

2009.03.26. 21:21 - LILIOM

Címkék: séta

Ma gondoltunk egyet, és babakocsi nélkül nekiindultunk sétálni. Bende szépen fogta a kezem, láthatóan élvezte, hogy megyünk valahová. Elmentünk a játszótér felé, döbbenten láttuk, hogy zárva van. Ekkor elkanyarodtunk és egészen a felüljáróig sétáltunk. A varjakat megcsodáltuk, majd jöttek a vonatok (imádja őket). Felkaptattunk a gyalogos átkelőre, át a sínek fölött, a másik oldalon meg le. Ekkor már a sapka alatt vizes volt a haja szegénykémnek. Jól leizzadt. Kicsit könnyítettem a ruházatán. Néha sikongatva elkezdett futni (futólépés):)) Kiértünk a Duna partra. Itt integettünk a hajónak, majd szemléltük, ahogy egy másik Bendegúz eteti a sirályokat. Végül visszasétáltunk (a vonatokat alig tudtuk otthagyni, mindig visszafordult, és mutogatta, honnan kéne a következőnek jönnie).

Nagyon elfáradt, ez volt az első hosszabb sétánk. Jópárszáz méter... És amire nagyon büszke vagyok (mármint őreá), hogy végig fogta a kezem :)

 

Most már nagyon ügyesen tud fújni, és este, mikor gyertyát gyújtunk az imádsághoz (ezt most vezettük be), ő egyedül eloltja a végén egy határozott nagy fújással.

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr501027958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása