Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Havazás, és egyebek

2009.02.17. 22:45 - LILIOM

Címkék: játék tél wekerle

Egyik nap Pepével nagyon jót játszottam, mikor átjött, a vörös cicámat bújtatta el, és aztán kukucsoltunk, de mindig behúzott a csőbe, sosem tudtam, hol bukkan elő a cicus, nagyon tetszett a dolog.

Ma meglátogattuk Hajnit, aki 2-3 héten belül életet ad kislányának. Szép nagy pocakja van már. Bende tesztelte a lakás baba-biztonságát, többek között odébb gurította az üveglapú dohányzóasztalt, nézegette az állványon álló hangfalakat, és első mozdulatával kikapcsolta a tévét, majd egy üveg tartóból kiszedegette az esküvői dekorációból maradt üveg-gyöngyöket :)) A babaszoba nagyon tetszett neki, be akart mászni rögtön a rácsoságyba :)

 

A nagy havazásnak örültem, mert végre meg is maradt valami belőle. Bendének nagyon tetszett a fehérség, az ablakból nézegettük. Kapott egy meleg kabátot, abban ácsorog a képeken...Nézi, hogy honnan jön a hó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr5949623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása