Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Babakoncert

2009.02.17. 22:34 - LILIOM

Címkék: babakoncert kisbarátok

Hétfőn ismét voltunk a Müpában babakoncerten. Volt egy kis kalamajka az elején, ugyanis mikor át kellett volna vennünk az interneten vásárolt jegyet a pénztárnál, kiderült, hogy mégsem sikerült megváltani, és a helyszínen pedig nem lehetett jegyet venni. Közben találkoztunk Zsuékkal, Boldi ügyesen járkál már fél kézzel kapaszkodva. A terem előtt ácsorgott még pár anyuka - szintén jegy nélkül - abban reménykedve, hogy a szervezők mégsem lehetnek olyan szőrös szívűek, hogy nem engedik be a csöppségeket a koncertre. Már megtelt a terem (és a szőnyegek), mikor mondták, bemehetünk. Nagy nehezen találtunk a túloldalt a szőnyegen egy talpalatnyi helyet, ahová letelepedtünk. Volt vagy 80-100 baba, anyukákkal. A koncert rövidre sikeredett, de nekem nagyon tetszett. Fuvola és fagott volt terítéken. A fuvolista az egyik darab alatt dúdolta a második szólamot, miközben játszott. Bendét ez nem hatotta meg. Fittyet hányt a koncertre (pedig előzőleg a hegedűk nagyon tetszettek neki), és csak mászkált, illetve evett-ivott. Nagyon tetszik neki a bóklászás... Azért, mikor Boldi beszorította a sarokba, hogy a kekszét megszerezze, teljesen lefagyott, meg sem mert moccanni :)))

A képek zöme a koncertet követően készült. A végén meg lehet nézni-tapintani a hangszereket. Ilyenkor a lelkes anyukák odatolulnak és a 3-4 hónapos babáiknak magyarázzák, hogy ez a fagott :)

A végén még mászkáltunk az épületben, majd az öltözéses-hisztit követően békésen hazautóztunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr93949604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása