Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Nátha

2009.02.14. 10:27 - LILIOM

Címkék: betegség beszéd mozgásfejlődés fogak

Arra gondoltam, hogy Bende már elég nagy ahhoz, hogy ne beszéljek a nevében mindenfélét. Ha nem nagyon zavaró a váltás, ezentúl a magam nevében írnám le a velünk történteket. Így végre a saját gondolataimat is le tudom írni. Ha Bende nevében írok, akkor lesz színes és telt a betű...

Kérlek írjatok, hogy jobb-e ez így, vagy maradjunk Bende-stílusban :)

Szóval:

Bende jól megfázott, nagyon sűrűn szívom az orrát... Előtte Sterimar-orrspray, utána alvás előtt Nasivin. Ha nem veszem észre, hogy folyik neki, szépen elkenegeti... Nem tudom, mások hogy oldják meg, hogy az orrszívó-porszívózás után ne kelljen a porszívó csövet is törölgetni. Mindenki trombitál, tüsszög, kint meg marha hideg van. Ki sem tudunk mozdulni.

Ráadásul mostanában Bendegúz reggel 6:20 körül kel, és hiába hozom át a nagyágyba, nem alszik vissza, hanem forgolódik, túrja magát, kaparássza a lepedőt, próbál felkelni, felülni, mire visszanyomom... Többször előfordult, hogy egy órás forgolódás után nagy nehezen elaludt, ilyenkor 9 - fél 10 körül keltünk fel. De erről úgy tűnik, leszokott.

Ma is 6:20-kor keltünk (illetve 7:20-ig forgolódott), nagy örömünkre. Legalább szombaton aludhatnánk kicsit tovább...

Jó lenne hétfőn eljutni a babakoncertre, de ha így meg lesz fázva, nem tudom, el merjünk-e menni.

Már ügyesen felállok a földről, előbb felguggolok, majd a tenyereimre támaszkodva felállok. Mióta anya az én orrom után a cicáét (vagy a sajátját) is kiszivattyúzza, azóta nem olyan szörnyű az egész ceremónia. Az orrsprayt mozdulatlanul tűröm, pedig kellemetlen érzés...

Már mind a négy őrlő fogam kibújt, és lehet, hogy az alsó szemfogak is készülődnek :) Ömlik a nyál rendesen :))

Halandzsázom, babanyelven. Az anya-készítette fa-puzzle az egyik kedvencem. A papírsárKÁNYt elneveztem KÁ-nak, ezt tudom kiejteni ebből a hosszú szóból :)

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr22942320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajnalpor 2009.02.14. 19:05:18

Sziasztok!

Szerintünk jó így! Csak egyik se maradjon el! Így sokkal többet megtudunk rólatok!

P.


süti beállítások módosítása