Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Mozgalmas nap

2008.04.25. 19:05 - LILIOM

Címkék: evés kisbarátok

Ma mozgalmas napunk volt.

Ebéd előtt anya (meggondolatlanul) az ágyra tette a tányérom (benne a tökös krumplival), tőlem 1 méterre. Aztán arra lett figyelmes, hogy a tányér aljáról a szemébe csillan a napsugár. Bizony, odaszáguldottam, és lelkesen kiborítottam a tartalmát, hogy megcsodáljam a tányér mintáját közelebbről is. Aztán nekiláttunk enni, mire én egy mozdulattal kirúgtam anya kezéből a már említett tányért, ami persze fejjel lefelé landolt ugyancsak az ágyon.

                                                                       

 

 

 

Délután felhívott minket kis barátom, Boldizsár, akit anyukája csak néhány pillanatra hagyott felügyelet nélkül. Még gőgicsélt is anyának, aki nem tudta mire vélni a dolgot :))

Aztán meg is látogattak minket anyukájával, és nagyon jó délutánt töltöttünk együtt, versenyt kukorékoltunk Gryllus bácsi zenéjére :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr36442104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása