Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Szabadságforrás

2009.06.15. 08:50 - LILIOM

Címkék: nyár patak szabadságforrás

Vasárnap napunk nagy részét a szentendrei skanzen mögötti Szabadságforráson töltöttük. Itt található a Kispest-Rózsatéri gyülekezet 50 esztendős táborhelye. A kerek évforduló alkalmából nagyszabású ünneplést tartottunk, 150 fős sereggel, akik valaha itt megfordultak táborozások alkalmával. Sok-sok ismerős, gyerekek, felnőttek, idősek egyaránt. Bendét lekötötte a forrás és a patak, úsztatta a kishajóit, bottal pacskolta a vizet, köveket dobált.

 

Ebbe a nagy vödörbe kellett minden résztvevőnek egy kavicsot beledobni a lyukon át, hogy jelképesen is lássuk, mennyien ünnepeltünk együtt. Bende vált egy időre a fő-fő kavicsbedobó emberré. Sokan őt kérték meg (mivel ott ácsorgott), hogy dobja be a kavicsukat. Ő ezt nagy örömmel teljesítette :)

 

Ezen a hosszú lépcsősoron csakis fűnyíróval volt hajlandó leközlekedni nagy örömünkre...

 

Egy huncut pacsi Lacinak, aki a barátom :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr711185650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása