Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

SZenteste csodás ajándéka

2007.12.24. 22:54 - LILIOM

Címkék: karácsony

Képzeljétek el, mi történt velünk!!!

Szenteste, miután meglátogattuk egymás szüleit, és megajándékoztuk egymást, épp vacsorázni készültünk otthonunkban, mikor csörgött a telefon. Anyukám volt az, hogy felhívta őt a rendőrség azzal, hogy megtalálták ellopott autónkat, itt, Kispesten. Nem hittünk a fülünknek!!!

Szegény kis autóm!!! Hogy néz ki... A hátsó ablakát kitörték, a műszerfal letépve, a lökhárító leszakítva, a rendszámtáblák levéve... A rendőr elmesélte, hogy szembejött velük a Golf, és mivel nem volt rajta rendszámtábla, igazoltatni akarták. Erre 3 sötét alak ugrott ki a kocsiból, és rohanni kezdtek. Elkapták őket. Azt hazudták, hogy a kocsit már feltörve találták egy benzinkútnál. Bevitték őket. A kocsit valószínű 2 hétig pihentették valahol, aztán szenteste vitték volna az orgazdához. Milyen isteni elrendezés, hogy pont akkor jártak arra a rendőrök, mikor a tolvajok a kiskocsimmal arra gurultak!!! Ami a legfontosabb:

A kocsiban sértetlenül benne találtuk a babakocsinkat!!! Az autósülés alja sajnos nincsen már benne, és a kocsi is valószínű a bontóban végzi (nem éri meg megcsináltatni), de legalább a babakocsi megvan.

Számomra ez egy kicsi megnyugvás, ugyanis nagyon rossz érzés volt, mikor ellopták az autót, és tudom, hogy nincsenek véletlenek, jó érzés, hogy előkerült szegény autóm...

A szentestém második fele fagyoskodással és kocsi-vontatással telt, a vacsora is elcsúszott, és kissé kimerültek vagyunk, de

"Akik Istent szeretik, minden javukra van" - ebben bízunk.

 

Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr56274494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kincső 2007.12.25. 00:15:48

Igen! A Róma 8,28 mindig megállja a helyét. Hála érte az ÚRnak.
kimcső


süti beállítások módosítása