Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Alvás

2011.06.05. 13:31 - LILIOM

Címkék: alvás

Csenge minden második nap reggelig alszik (7- fél8)! Este fél10 körül elalszanak, és általában kihagyja a 2-3 körüli ébredést. Csak hajnali 6 körül szokott néha felriadni, de visszaaltatom. Ügyes kislány, sokszor egyedül is elalszik, mikor egy kis ringatás után leteszem. Néha el is löki a kezem, hogy ne simogassam a hátát... Persze van, hogy a nappaliból halljuk, amint rikolt egyet-kettőt, ilyenkor átrendezi az ágyát, odébbteszi a párnáját, és érdekes pózokban szoktuk megtalálni, mikor lefekvés előtt még benézünk hozzájuk.

Bendus (Csenge éjszakai alvásra tanításának idején) alhatott a mi szobánkban a kiságyban (ahonnan Csengét átköltöztettük). Nagyon megtetszett neki, így hetekig át-átszökdösött este hozzánk. Néha láttuk a nappaliból, ahogy futva átoson, nem néz a nappali felé, csak gyorsan beugrik a kiságyba. Rászokott, hogy szólongat minket (gyakran fél 11-ig is), hogy "Valaki fogja már meg a kezemet!" meg "Mikor fogja már meg valaki a kezemeeet?".

Aztán tegnap szétszedtem a kiságyat Bendével (vidáman segített - Csenge is), és a nappaliból betettük a komódot a helyére. Bende azóta a saját ágyában alszik...

Azért viccből megjegyeztem: "Bende, majd amikor este átjössz, csak kinyitod ezt a fiókot (komód), és belefekszel". Komolyan vette, így felvilágosítottuk, hogy ez csak vicc volt. Este kérdi: "De miért nem bír el a fiók engemet?" És azt is mondta, hogy "Szomorú vagyok, hogy szétszedtük a kiságyat!"

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr322958986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása