Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Betegeskedünk

2011.03.23. 19:35 - LILIOM

Címkék: betegség

Sajnos néhány napja lebetegedtünk. A gyerekek kezdték. Bende a legbetegebb, orrfolyás, és csúnya, hurutos köhögés. Tele a tüdeje... Csenge is köhög, folyik az orra. Nekem torokgyulladásom van. Én és Bende antibiotikumot is kaptunk.

Tegnap este voltunk a gyermekorvosnál. Már a rendelési idő kezdete előtt fél órával ott voltunk, így is a hármas sorszám jutott nekünk... A fennmaradó időt kint töltöttük a parkos környéken, Bende gurulgatott a biciklivel, Csenge meg csak totyogott toronyiránt, nem hagyta magát semerre eltéríteni. Kedvencei most a kutyák, meg is bámult egy hatalmas dalmatát. Mikor végül megjött a doktor bácsi, mentünk volna be, de Bende megmakacsolta magát. Végül az előtérbe sikerült bevonszolni, ahol a sírástól - köhögéstől öklendezni kellett, és az előtte megevett kekszet szépen belehányta Ádám tenyerébe :) Majd még két kupacot odatett a földre... Közben mindenki minket nézett :) Szép kis belépő!

Mikor lenyugodott, már mehettünk is be. A doktor bácsi szépen megvizsgálta, meg sem szólalt, szépen nyitotta a száját. Csenge bezzeg üvöltött, ahogy a száján kifért...

Bendus egy jó keserű gyógyszert kapott, amit gyümölcsjoghurtba keverek és megcukrozok neki. Ezt kell gyorsan kiinnia, majd kap utána édes joghurtot, hogy elvegye az utóízt.

Ma fél 12-kor elaludt a tévé előtt, és további 3,5 órát aludt...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr982765929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása