Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Bende

blogc.JPG

Csenge

csenge.jpg

Ők olvasnak minket

Csenge fél éves!

2010.08.19. 16:24 - LILIOM

Címkék: nyár csenge mozgásfejlődés mérlegen coolababy

Csenge betöltötte a fél éves kort. Ennek megfelelően kezd babásodni, formálódik a kis pofija, és egyre több részt vesz ki a családi életből. Sokat "beszél", igazi hanglejtéssel, mondogatja, hogy DÁDÁDÁDÁ, ÁBBÁBÁ, VÁVÁ, NANANA...

7250 gr körül jár, és 68 cm hosszú.

Mozgásfejlődése kissé máshogy alakul, mint Bendéé. Még nem nagyon gurulgat, bár szerintem meg tudná csinálni. Kis segítséggel mindig sikerül. Viszont már négykézlábra áll, és vadul rugózik előre-hátra. Innen néha átgurul a hátára is. Hátrafelé kúszik valahogy, hason körbefordul... Szóval mikor leteszem a nappaliban a földre, 10 perc múlva garantáltan máshol találom meg. Már üldögél is, egyenes háttal, mostanában a nappaliban lehelyezett babakocsi-mózesben játszik. Bende sokszor beül hozzá, és nevetteti Csengét.

Elkezdtük a reszelt almát próbálgatni, eléggé fintorgott a drága, az almás-banán már jobban ízlik neki. A száját viszont nem nyitja még egyáltalán, úgyhogy nem erőltetem a dolgot, napi 2-3 kiskanállal kap csak. Bende viszont lelkesen kikanalazza az almapürét, még ki is nyalja a reszelőt :)

Csenge még mindig eszik éjjel is (2-3x), és még csak anyatejen él :)

Délután szépen lefekszenek csicsizni Bendével, és 2-3 órát alszunk. Mind a hárman :)

A bejegyzés trackback címe:

https://horvathbendeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr772233425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása